Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sfaturi pentru bloggeri incepatori

Sfaturi pentru bloggeri incepatori gasiti in multe locuri pe Internet.Fiecare isi da cu parerea si, chiar daca ai impresia ca nu-ti sunt utile, citeste-le intotdeauna si incearca sa retii cate ceva, s-ar putea sa fie nevoie sa le aplici mai repede decat crezi tu acum.
Din experienta mea de blogger mic, in continua cercetare, imi permit sa notez aici aceste sfaturi utile pentru bloggeri incepatori si experienta practica mai putina.


FITI CURIOSI


Vedeti bannere mici, de freebacklink,Seotag, googlebotvizit, Alexa,si multe altele, ( ca nu am pretentia ca le stiu pe toate), dati click pe ele si vedeti unde va duc.S-ar putea sa aflati informatii foarte utile pentru voi insiva, sau despre blogul, site-ul respectiv. Meseria de webmaster se fura, ca orice alta meserie, de altfel!


FITI PRUDENTI


Nu puneti niciun baner sau link pe site-ul vostru fara sa verificati la unmaskparazites daca site-ul de unde provine banerul “ e curat”, va puteti produce singuri probleme.Google safe este un cerber de nadejde al utilizatorilor Internetului printre care, ne numaram si noi, de altfel.


FITI CINSTITI


Incercati sa fiti cinstiti cat se poate de mult, e ridicol sa ceri schimb de link si sa nu il pui la blogroll ,sau, si mai rau, ar trebui sa fie jenant pentru cei care primesc vizite de la tine de pe site pentru ca au facut cu tine schimb de link si te-au sters apoi din blogroll fara sa te anunte.


FITI CIRCUMSPECTI


Daca gasiti o informatie care va intereseaza si va convine, pe bloguri, in special,verificati data cand a fost publicata informatia. S-ar putea sa fie perimata , ori blogul e parasit… Am observat ca sunt destui care, pentru a incasa un eventual profit din reclamele afisate, le schimba doar pe ele. De aceea consider foarte utila atentionarea din partea de sus a blogului, pe care multi au inlaturat-o,aceea care iti spune ca exista si postari mai noi la o anume eticheta.


ANALIZATI

cu atentie blogurile care va depasesc, sa vedeti ce au mai bun-intrati in Tools, la browser,si vedeti sursa, e publica !! Au metataguri, au refresh la pagina, au coduri pe care nu le aveti, si v-ar prinde bine, cautati, cercetati, analizati.


STUDIATI

structura site-ului si linkurile cum au fost gandite-daca nu ai nici o idee despre cum sa-ti incepi blogul ca structura, poti invata. Atentie, categoriile, sau etichetele de pe blog nu se indexeaza,( cel putin asta am constatat eu, ca incepator ) ele au doar rolul de a grupa anumite postari.

Este preferabil sa faci pagini statice si sa schimbi codul in sablon pentru ca denumirea paginii sa devina tag titlu. Am observat multe bloguri de success cu tutoriale pentru schimbari in sablon, necesare, de altfel, dar care nu vorbesc de pasul unu- cum sa-ti proiectezi blogul.

Recunosc, eu am cam dat-o in bara cu proiectarea, pentru ca invitatia facuta de blogspot atat de tentanta, la inceput,am considerat-o de nerefuzat si am actionat prea rapid.Foarte util este ghidul SEO de la Google, ar trebui studiat innainte de a te apuca sa-ti faci blog. S-ar putea sa gasiti si la Blogger ceva, eu nu am gasit, dar nici nu am insistat, recunosc. Oricum, specialistii de acolo ne ofera sprijin de neinlocuit, numai noi, ca si incepatori, trebuie sa fim constienti ca nimic nu se castiga fara ceva efort.

Aici va promovati blogul :



Webmaster, castiga bani aici!

Update in 18.decembrie 2011 : in privinta categoriilor se pare ca s-a schimbat politica, dar este de vorbit mai mult.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP