Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Locuri de munca part time, job data entry pe Internet

Despre locuri de munca online tip data entry v-am mai vorbit in blogul de fata . Castiga bani online din job tip data entry a fost articolul care a amintit pentru prima data despre job data entry.

Revin cu o informatie concreta si care sper sa va trezeasca interesul. Cand am gasit-o, m-am bucurat si acum impart cu voi, cititorii mei, aceasta informatie. Va marturisesc , cautam joburi tip data entry dar ma loveam de taxe de inscriere carora nu eram hotarata sa le dau curs, din aceeasi convingere, despre care v-am mai spus, ca nu admit ideea sa platesc pentru ca sa primesc un loc de munca.



Daca esti in cautare de loc de munca in introducere de date online, pentru cateva ore pe zi de munca la domiciliu, iti recomand un astfel de loc, aici.


Avantajele inscrierii in acest site:


1. Inregistrarea este gratuita.

2. Locul de munca este la domiciliu.

3. Bonus 10$ USD,in anumite conditii.

4. 30 ¢ -50 ¢ USD pentru completarea unui formular de inscriere de date.

5. Completarea simpla a formularelor pentru ocuparea fortei de munca si de introducere de date

6. Esti platit lunar, prin cec / Paypal / Online Transfer bancar / Visa Money Transfer

7. Minimul de plata a compensatiilor, 40 dolari.

8. Deschis pentru oricine, din lumea intreaga.

9. Ni se dau asigurari ca munca ceruta nu este grea si este comparabila cu deschiderea unui cont de e-mail in Gmail, Hotmail, Yahoo, etc si dureaza mai putin de 2 minute pentru a completa fiecare formular.

10. Are program de sesizare, adica link de afiliat .

11. Nu este necesara o calificare pentru a ocupa un loc de munca online pentru introducere de date, dar trebuie sa stiti notiuni de baza despre navigarea pe Internet si, bineinteles, trebuie sa aveti cunostinte de limba engleza.

12. Instruire gratuita

13. Oferta limitata in timp


Despre afiliere si sesizare :


Daca ati crezut ca este gratis totul, aflati ca nimic nu iti este dat fara munca. Primesti formulare de completat doar dupa ce ti-ai dovedit maiestria in promovarea linkului de afiliat . Cum sa faci publicitate gratuita linkului de afiliat iti recomanda si ei, in contul tau, dupa ce te-ai inregistrat.

Dupa ce iti primesti prima plata pe sesizari, adica pentru noii membri inscrisi sub linkul tau, vei primi formulare de completat. Daca esti un as in publicitate, poti atinge destul de repede pragul celor 40 dolari, adica minimul de plata.


Castigul din programul de sesizari este astfel prezentat:


0.10 dolari USD pe sesizare directa , plus nivelul 2 , adica, 10.00 $ atunci cand aceeasi sesizare castiga 40$ in termen de 90 de zile de la data aderarii. Suma minima de plata 40$, pentru oricine, sper ca nu ati uitat.


Daca vrei venit suplimentar, profita de oferta limitata in timp care iti ofera instruire gratuita pentru un nou tip de job online, jobul data entry,oferit de acest site si castiga venit suplimentar din job part-time in data entry.

Afli mai multe despre aceasta oportunitate, vizitand site-ul despre care ti-am vorbit mai sus, gasesti informatii utile unui incepator in bani online.


Dupa parerea mea totul este o loterie, dar chiar si la loto se mai castiga din cand in cand, nu ?

Chiar va invit sa va dati cu parerea despre aceasta oferta, tineti cont ca eu am tinut sa va prezint o noua oportunitate de a va gasi un job data entry pe Internet.

De altfel, v-am mai vorbit despre data entry si in castiga bani online din job tip data entry in lumis-detoatepentrutoti.

Daca esti in cautarea unui loc de munca online care cere calificare superioara si te-ai ratacit in blogul pentru incepatori, nu uita ca pagina loc de munca online din banipenet4all este pentru tine.

Un comentariu:

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP